0706-04 97 14 karin@mannayoga.se

Så då till sist även jag, en blogg. Och vad ska jag skriva här då? Det finns ingen plan för det, så det står mig fritt att göra vad jag vill av den. Självklart kommer jag att lägga ut blänkare om saker som kommer att hända –  workshops, retreats och kurser – och som det känns nu kommer det att bli en högst oregelbunden uppdatering av mitt liv med yogan, men också periodvis mycket tankar kring annat som upptar mitt tanke- och känsloliv. Ni kommer säkert att få läsa om odling, musik, filmer, böcker och bakning. Det misstänker jag starkt. Och kanske delar jag samtal med människor som inspirerar mig. Eller så pratar jag väder. Vi får se!

IMG_4994

Ute blåser sommarvind. En utav mina fyra absolut bästa årstider är i full galopp. Det är nu det är showtime i naturen, det som den förberett för hela resten av året. Ett slags energifyverkeri. Håll i dig, så att det hela inte springer förbi utan att du la märke till det; doften av regn mot torr jord, känslan av att sila en mogen kompost genom fingrarna, doften av nyslaget hö, knott, mördarsniglar och fästingar, ruccola, färskpotatis och smultron… Sova med öppen balkongdörr, höra kattugglans ungar dunsa ner längs takpannorna när de tränar sin flygmotorik, kalvfödslar i hagen och paddynglens metamorfos…

Att nypa sig i armen för att fatta att man inte drömmer är kanske inte så dumt. Ett gammalt trick för att komma till ”här och nu”.

Nu reser jag mig från stolen för att dra på arbetsbyxorna och gå ut till vinden mot kinden, björnbärstaggar i fingrarna och en och annan jordgubbe rätt i mun’.

/Karin

Share This