0706-04 97 14 karin@mannayoga.se

Tjänster

Kurser

I veckorna under terminerna har jag min undervisning på Yogastudion, se hemsida www.yogastudionstenkullen.se för kursutbud.

Jag undervisar i hathayoga, senioryoga, gravidyoga, mamma/barnyoga och meditation. I mina lektioner blandar jag också in yinyoga och restorative- (återhämtnings-).

Utöver det kan jag erbjuda;

  • Privatlektioner. Tillsammans pratar vi om vad som är dina specifika behov och tar fram de övningar som bäst gagnar dig. En eller flera privatlektioner kan få dig att komma igång med yogan eller om du redan tränar regelbundet ta dig djupare in i din utveckling. De tips du får under dessa tillfällen kan också hjälpa dig att få ut mer av dina grupplektioner.
  • Friskvård. Har du ett arbete där ni behöver friskvård på jobbet? Det är i dag allmänt känt att vi mår och presterar bättre om vi regelbundet gör plats för rörelse och avspänning. Yogan har fantastiska verktyg för att hantera spänningar och stress.
  • Föreläsningar. Om yoga, stresshantering, andning och meditation. På jobbet, på klubben/föreningen, på hälsoworkshopen, på ditt studieförbund…
  • Workshops. Jag kan komma och hålla en skräddarsydd workshop efter era önskemål.
  • Studiedag. På ditt jobb eller din utbildning. Kombinera en dag med yogapass, föreläsningar, meditation, stresshantering och samarbetsövningar.
  • Retreats. Jag kan ordna retreat, där man kan dra sig undan vardagens hets och få lov att blicka inåt ett tag. En retreat kan vara under en dag eller flera. Den kan innehålla yoga och meditation blandat med inslag av tystnad och filosofiska diskussioner. Vanligen hyr man in sig på något ställe med möjlighet för övernattning.

Jag kan komma till dig eller du till mig eller till studion, allt efter överenskommelse. Kontakta mig vid intresse, på mail eller telefon.

chakra

Share This